HGC778/2012
ID intern unic:  345120
Версия на русском
Fişa actului juridic

Republica Moldova
GUVERNUL
HOTĂRÎRE Nr. 778
din  19.10.2012
privind modificarea şi completarea unor hotărîri ale Guvernului
Publicat : 23.10.2012 în Monitorul Oficial Nr. 221     art Nr : 842
    Guvernul  HOTĂRĂŞTE:
    1. Hotărîrea Guvernului nr.1062 din 15 septembrie 2006 „Privind salarizarea personalului bazei auto a Parlamentului şi al unor întreprinderi de stat subordonate Guvernului” (Monitorul Oficial al Republicii Moldova, 2006, nr. 150-152, art. 1146), cu modificările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:
    1) în denumirea hotărîrii cuvintele „bazei auto a Parlamentului şi a unor întreprinderi de stat subordonate Guvernului” se substituie cu cuvintele „unor organizaţii, instituţii şi întreprinderi monitorizate de Cancelaria de Stat”;
    2) la punctul 1 alineatul unu, cuvintele „bazelor auto ale Parlamentului şi Aparatului Guvernului” se substituie cu cuvintele „bazei auto a Cancelariei de Stat”;
    3) punctul 4 va avea următorul cuprins:
    „4. De sporul lunar pentru vechime în muncă, prevăzut la punctul 3 al prezentei hotărîri beneficiază şi personalul întreprinderilor de stat monitorizate de Cancelaria de Stat (Întreprinderea de Stat „Pensiunea din Holercani”, Întreprinderea de Stat „Cantina Cancelariei de Stat”, Întreprinderea de Stat „Agenţia Informaţională de Stat „Moldpres”, Întreprinderea de Stat Complexul „Casa Presei”, Întreprinderea de Stat Editura „Universul”, Întreprinderea de Stat „Palatul Republicii, Asociaţia Curativ-Sanatorială şi de Recuperare).”;
    4) la punctul 5 subalineatul doi alineatul unu, cuvintele „bazelor auto” se substituie cu cuvintele „bazei auto”;
    5) hotărîrea se completează cu punctul 61 cu următorul cuprins:
    „61. Condiţiile de salarizare prevăzute în prezenta hotărîre şi categoriile de salarizare stabilite conform anexei nr.2 la hotărîre se aplică la salarizarea persoanelor care deţin profesii de muncitori ai Direcţiei asigurare transport a Secretariatului Parlamentului.”
    2. Hotărîrea Guvernului nr. 1258 din 1 noiembrie 2006 „Privind salarizarea personalului unor direcţii finanţate de la buget” (Monitorul Oficial al Republicii Moldova, 2006, nr. 174-177, art. 1351), cu modificările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:
    1) la punctul 1, cuvintele „şi Direcţiei pentru deservirea clădirilor Parlamentului” se exclud;
    2)  hotărîrea se completează cu punctul 61 cu următorul cuprins:
    „61. Conform prevederilor prezentei hotărîri se efectuează salarizarea persoanelor care deţin profesii de muncitori ai Direcţiei pentru deservirea clădirilor din cadrul  Secretariatului Parlamentului.”.
    3. Cheltuielile ocazionate de punerea în aplicare a prezentei hotărîri vor fi suportate din contul mijloacelor alocate pentru anul  respectiv.

    PRIM-MINISTRU                                                 Vladimir FILAT

    Contrasemnează:
    Ministrul muncii, protecţiei
    sociale şi familiei                                                      Valentina Buliga
    Ministrul finanţelor                                                  Veaceslav Negruţa

    Nr. 778. Chişinău, 19 octombrie 2012.