ECSM1280/2015
ID intern unic:  359786
Версия на русском
Fişa actului juridic

Republica Moldova
CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII
EXTRAS Nr. 1280
din  10.07.2015
din hotărîrea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 486/19
din 23 iunie 2015 cu privire la modificarea și completarea

Nomenclatorului gradelor de complexitate, parte componentă a
Regulamentului privind stabilirea gradelor de complexitate
unice
naţionale a cauzelor judiciare civile, penale şi contravenţionale
Publicat : 10.07.2015 în Monitorul Oficial Nr. 177-184     art Nr : 1280
    Examinînd inițiativa grupului de lucru pentru modificarea și completarea Nomenclatorului gradelor de complexitate, parte componentă a Regulamentului privind stabilirea gradelor de complexitate unice naţionale a cauzelor judiciare civile, penale şi contravenţionale, audiind informaţia doamnei Vera Toma, Consiliul Superior al Magistraturii
H O T Ă R Ă Ş T E:
    1. Se acceptă propunerile grupului de lucru de modificare și completare a Nomenclatorului gradelor de complexitate, parte componentă a Regulamentului privind stabilirea gradelor de complexitate unice naţionale a cauzelor judiciare civile, penale şi contravenţionale, aprobat prin Hotărîrea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 165/6 din 18 februarie 2014.
    2. Se modifică, se completează și se expune în redacție nouă Nomenclatorul gradelor de complexitate, parte componentă a Regulamentului privind stabilirea gradelor unice de complexitate unice naţionale a cauzelor judiciare civile, penale şi contravenţionale, conform variantei anexate la prezenta hotărîre.
    3. Hotărîrea se publică pe pagina web a Consiliului Superior al Magistraturii, iar extrasul din hotărîre se publică în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

    PREȘEDINTELE CONSILIULUI
    SUPERIOR AL MAGISTRATURII                              Victor MICU

    anexa